fbpx
O atitudine sanatoasa si alte aspecte pozitive - Videochat Timisoara
37
post-template-default,single,single-post,postid-37,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

O atitudine sanatoasa si alte aspecte pozitive

Ca umblator prin culturile civilizatiei noastre, observ schimbari de bun augur in ceea ce ingurgiteaza omul ca pofta, plictiseala sau foame. Pentru ca mai intai vrem sa vedem si dupa, sa mancam, incepem sa mancam doar ce arata bine. Probabil cei care stiu acest lucru, influenteaza consumismul de masa la un nivel atat de mare, incat lumea incepe sa dea pe afara, la propriu.

Ma vei intreba de ce scriu aici despre mancare. Pentru ca ea te poate duce mai departe sau iti da rateuri, adica pana de cauciuc. In loc sa mergi pe autostrada, stai si refaci pana, de fiecare data cand bagi la matz ce nu trebuie. Automobilul tau este atat de destept si capabil incat stie sa te duca din punctul A in punctul B, doar daca il hranesti sanatos. Daca mai bagi o Cola, o tigara sau o cafea la un repaus, atunci vei aparea din ce in ce mai putin pe autostrada. Adica mai mult mergi pe drumurile laturalnice, ca n-ai benzina destula pentru autostrada.

Stintific argumentand, orice dram de nicotina, strop de cafea sau mancare procesata iti opreste energia. Te lasa fara benzina, tocmai cand ai nevoie de ea. Nicotina consuma din energia ta pentru ca inspiri si expiri ce nu-i normal, adica gudron si altele, in afara de aer. Cafeaua te baga in sevraj dupa ce o bei si devine clar ca nu mai raspunzi la stimulii din exterior.

Dar pentru ca e buna, uneori vine si prietena ei, anxietatea, si sta cu tine la tigara, in timp ce o savurati. Acum, vedeti cum va intelegeti voi, da? Iar mancarea procesata pune o mare piedica functionabilitatii tale interiore. Adica stomacelul tau impreuna cu ce-l inconjoara, are nevoie de energia ta de om zambitor, pentru a desface si digera ce altii au procesat, adica au adaugat/modificat. Si, pentru ca realizezi si stii ce inseamna toate aceste lucruri, te invit, de fapt, sugerez sa faci o mica schimbare in felul in care te ocupi de ceea ce consumi.

Vei observa cu o mare emotie de biped invingator ca vei avea mai multa energie sa faci mai mult si mai bine, pentru tine si cei din jur. Dormitul va fi mai adanc, dragostea mai intensa, banii mai multi, zambetul mai larg si perseverenta de invidiat.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!