fbpx
Politica de Confidentialitate - Videochat Timisoara
827
page-template-default,page,page-id-827,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Website-ul videochat-timisoara.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, telefon, adresa de Email.

 

Scopul colectarii datelor este: preluarea solicitarilor si/sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile oferite si/sau achizitionate prin intermediul acestui website.

 

Website-ul videochat-timisoara.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

 

Website-ul videochat-timisoara.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de Email altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

 

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

ultima actualizare: 15.05.2018

APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!