fbpx
Zi de antrenament - Videochat Timisoara
117
post-template-default,single,single-post,postid-117,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zi de antrenament

Observ ca iarna pleaca, da azi, pe ulite, la ea acasa, si vine primavara. Cu ghiocei in suflet si-n mainile frumoase ale femeilor. Indepartarea iernii schimba starea de spirit. Devii mai personala cu tine, cu anotimpul, cu cei din jur. Ai in plus o stransa legatura cu entuziasmul si deveniti chiar prieteni foarte buni. Diferenta primavara aceasta este in setarea mintii tale in ceea ce faci sau lucrezi. Stiintologii o numesc “mindset”, si mai nou “growth mindset”, adica cresterea/dezvoltarea mintii tale.

Ei zic ca exista, dupa noile studii, doua tipuri de minti. Cele care se multumesc cu ce sunt, oricat de inteligente ar fi, si cele care isi doresc sa-si schimbe/creasca inteligenta, oricare ar fi ea. Mai pe inteles, daca esti prins de taskuri si ti se tot spune bravo/ai facut bine/, mintea ta se multumeste cu ce a facut si initiativa ei de a schimba/dezvolta ce face, se opreste.

In schimb baietii cu halate albe concluzioneaza despre ‘growth mindset’ ca e maleabil. Mai pe inteles, in toate taskurile fie ca iti spui sau iti spun altii bravo/ai facut bine/, mintea ta nu se opreste si nu e asa de satisfacuta/multumita, stiind ca poate/vrea mai mult. Indrumatorii tai, ghizii tai spirituali sau modelele tale de viata, in acest tip de setare a mintii, ti-ar spune: “Excelent, data viitoare poti face si mai bine”. Antrenamentul vine din nesatasfactia a ceea ce esti si satisfactia a ceea ce poti deveni.

Asadar, sa fie primavara :).APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!